farfar?Ă€ta som farfar?baljvÀxterkryddor


Warning: Undefined array key "subscriber_email" in /customers/8/6/3/farfarsfavoriter.com/httpd.www/left.php on line 45

jag vill prenumerera pć farfars nyhetsbrev
sötsur pastasÄs

Nu har farfar sötat den sura pastasĂ„sen och skapat en sötsur variant. Äntligen ett recept pĂ„ farfar med lite Ketjapmanis.

spenatnerbÀddad fÀnkÄl

Nu Àr det hög tid att bÀdda ner höstens rotfrukter! Med det hÀr receptet kan den nyfikne prova pÄ flera intressanta rotfrukter i ett och samma recept.

polentapannkakor

NÀr natten aldrig blir till dag kan det vara trevligt att bjuda sina kamrater pÄ brunch. För farfar Àr polentapannkakor en sjÀlvklar del i en sund och stÀrkande brunch. Polenta kommer dessutom frÄn det soliga Sydamerika.

frasiga höstnachos

Nu nÀr det lider mot höst och man har tröttnat pÄ pastasallad passar det bra med nÄgot vÀrmande istÀllet. Farfar bjuder dÀrför pÄ mexikanska svarta bönor i en intressant kombination med majschips, nachos.

svampgratinerade jordÀrtskockor

Bilden kanske avskrÀcker, men rÀds icke! NÀr du tröttnat pÄ potatis och inte vet vad du ska göra med din nyplockade svamp kan du ta till denna lÀckra gratÀng.

flÀderblomssaft

Nu brÄdskar det, flÀdren Àr snart överblommad och dÄ Àr det för sent. SÄ rusa ut till nÀrmaste flÀder, klipp av 25 blomklasar, skriv ut farfars recept pÄ flÀderblomssaft och rusa till spisen.

sommarmeny pÄ farfars vis

MÄnga av farfars vÀnner har undrat om inte farfar kunde ge tips pÄ en hel meny. Lagom till sommaren slÀpper farfar en komplett sommarmeny - Inte mindre Àn tre rÀtter som gör sig bra tillsammans. Börja med lilla fruns favorit, en rotfruktssoppa, fortsÀtt med en italiensk risotto och avsluta med en lite annorlunda glass.

risotto


somrig ingefÀrsglass


premiÀr för linsbiffar

Lagom till helgen slÀpper farfar Ànnu en favorit, linsbiffen. Nu kan vi för alltid ta farvÀl av de undermÄliga vegoburgare marknaden erbjuder och i stÀllet njuta av dessa lÀttlagade smÄ rackare gjorda pÄ gröna linser.
I receptet ingÄr senapspulver. Det vanligaste mÀrket Àr "Coleman's" och ligger i en gul plÄtburk dekorerad med ett tjurhuvud !?
Trevlig helg önskar farfar

farfar, nu börjar det

Det kanske har verkat som om farfar inte lÀngre levde men bakom persiennerna har farfar ordnat med en ny sida. HÀr finns inte lÀngre bara recept utan Àven konkreta tips för dig i köket. Passa pÄ att anmÀla dig till farfars nyhetsbrev sÄ fÄr du reda pÄ nÀr farfar kokat ihop nÄgot nytt.

För att visa att farfar menar allvar slÀpper han redan nu limabönssalladen som alla pratar om. Klicka pÄ lÀnken hÀr under för att komma dit.

HjÀrtligt vÀlkommen hÀlsar farfarsalladersopporpastasÄsergrytorstekrÀtterugnsrÀtterbröddessertertillbehördrycker


avancerad sökning